BROTTSFÖREBYGGANDE

Spara upp till 20%

Kostnadseffektivt skydd för dina värdeföremål, servicebilar, verktyg och maskiner från SmartDNA

Som kund hos Förhandlat har du möjligheten att ta del av en attraktiv brottsförebyggandelösning för stöldmärkningsprodukter

SmartDNA ser helst att stölden eller inbrottet uteblir. Vi vet att ett driftavbrott kan vara dyrt. Därför vill vi erbjuda våra kunder marknadens effektivaste stöldmärkningsprodukter, så att du kan förebygga risken för driftavbrott på ett kostnadseffektivt sätt.

SmartDNA Innehåller unika koder som registreras på dig som kund. Deras märkning avskräcker och gör dina föremål spårbara över hela världen.

Är dina verktyg/föremål märkta med SmartDNA innebär det tekniskt bevisning för Polisen, vilket gör att kriminella får hårdare straff. Det blir alltså inte lika kul att stjäla föremål märkta med SmartDNA.

Produkterna uppfyller alla krav som finns på den svenska och internationella marknaden. PAS 820, SSF Norm 1098 och är som enda leverantör godkänd till den amerikanska armén.

Vi tror på att erbjuda ett skydd som är enkelt att använda men effektivt. SmartDNA har minskat stölder i bilar med 60% samt förebyggt inbrott med upp till 95%.

De tar heller inga månadsabonnemang för någon av våra produkter.

Vårt avtal med SmartDNA:

Large SmartDNA Spray inkl. Dekaler och skyltar 5400 kr ex. moms (Ord. 5900:- )

Medium SmartDNA Spray inkl. Dekaler och skyltar 3400 kr ex. Moms (ord. 3900:- )

Small SmartDNA Spray inkl. Dekaler och skyltar 2200 kr ex. moms (ord. 2400:- )

– Utöver SmartDNA för verktyg och maskiner finns det även märkning för cykel, hem, båtmotor, mc, atv, snöskoter där de erbjuder 20% på alla deras andra produkter.

Bli kund och få tillgång till över 30 eftertraktade rabattavtal

Vi aktiverar avtalen som är mest intressanta och ger er storkundsrabatt.

Spara tid och pengar på dina inköp, och fokusera på din kärnverksamhet

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi hjälper dig gärna att räkna ut hur mycket du kan spara