TJÄNA PENGAR SOM AFFILIATE

Tillsammans hjälper vi Sveriges företag att kapa kostnaderna!

Affiliateprogram för Förhandlat.se

Vill du också hjälpa Sveriges företagare att öka lönsamheten genom att hjälpa dem spara pengar genom Förhandlats grymma färdigförhandlade företagsrabatter och inköpsavtal?

Du har nu möjligheten att tjäna upp till 35% av hela ordersumman för varje beställande kund som du skickar till oss på Förhandlat.

Länka från en hemsida, en blogg, ett nyhetsbrev, etc. Du bestämmer själv vilka tjänster du vill länka till.

Affiliate samarbetet sker genom Tradedoubler eller Goaffpro som kontrollerar allt som en oberoende tredje part och sedan betalar vi ut dina pengar till dig så fort som möjligt!

Välj ifall du vill gå med vårt affiliateprogram via Tradedoubler eller Goaffpro och följ sedan instruktionerna för att komma igång redan idag!

Vi ser framemot att växa tillsammans med dig!

Förhandlat.se
Hjälp oss växa och tjäna pengar!

Så här funkar affiliatesamarbete hos Förhandlat

  1. Skapa ett gratis konto hos antingen Tradedoubler eller Goaffpro och få tillgång till dina särskilda länkar som du använder för att länka till Förhandlat.se. Du kan länka från en hemsida, en blogg, ett nyhetsbrev, etc. Du bestämmer själv vilka tjänster du vill länka till.

  2. När någon klickar på dina länkar och sedan köper från oss får du provision till ditt konto hos antingen Tradedoubler eller Goaffpro.

  3. Tradedoubler eller Goaffpro betalar varje månad ut provisionen du har tjänat, direkt till ditt bankkonto.

Missa inte chansen att tjäna pengar genom att tipsa om oss och våra produkter!

Marknadsföringen som du gör för Förhandlat behöver inte bara innebära annonser, utan kan även ske som direkta blogginlägg eller sidor med länk till Förhandlat.se.

  Klicka här för att skapa ett gratis konto hos Goaffpro och Klicka här för att skapa ett gratis konto hos Tradedoubler och för att läsa mer om samarbetet.