OKQ8 Bensinmack
OKQ8 och Förhandlat inleder samarbete för att erbjuda Förhandlats medlemmar tillgång till förmånliga priser på drivmedel […]
Avdrag i ditt företag
Alla kostnader som är nödvändiga för att kunna driva verksamheten är avdragsgilla i ditt företag, det finns dock en uppsjö av regler för vad som anses nödvändiga kostnader för ditt bolag.
Företagslån
Som med de flesta större beslut finns det saker att tänka på. Det gäller också när du funderar på att ta ett företagslån.
Företagslån
Många tror att ett företag som tar företagslån inte har en bra affärsidé eller verksamhet. Det kan inte vara mer fel.
Nya lagar och regler 2021
I denna artikel har vi samlat relevanta nya lagar och regler som börjar gälla för dig som småföretagare från och med 2021.
Frisörsallong
Det finns några frågor du bör ställa dig själv innan du väljer finansiering till ditt nystartade företag.
Qred hjärta
Förhandlat fortsätter att bredda utbudet av partnerskap och inleder nu ett samarbete med företagslångivaren Qred, och […]
Budget för småföretagare
Skapa en budget för ditt företag. Vi har alla hört det här så många gånger. Är det inte banken, så är det vännen eller varför inte alla böcker om företagande som vi läst. Men det ligger faktiskt något bakom det där – och här nedan ska vi visa hur enkelt det kan vara.
Vår beslutsamhet är det som gör oss framgångsrika
Att driva eget företag är fullt av utmaningar och kan, ärligt talat, många gånger kännas orättvist. Men vi väljer att göra det ändå.

Förhandlat är en enkel digital avtal- och inköpsplattform som ger tillgång till förmånligare priser på vanliga tjänster och produkter för sina medlemmar. På bara två minuter kan företag registrera sig och aktivera avtal direkt. Avtalet aktiveras genom Förhandlat men själva köpet genomförs direkt hos leverantören.

Tjänsten erbjuder redan över 40 olika avtal med leverantörer inom områden så som frakt, telefoni, resor, försäkringar, finansiella tjänster och betallösningar.

Öppna konto