10% rabatt på företagsbevakning

Bisnode logo

Erbjudande från Bisnode

Med Förhandlat får du 10% rabatt på företagsbevakning från Bisnode

Håll koll på dina kunder, leverantörer och konkurrenter

I Sverige registreras varje dag 2 000 betalningsanmärkningar, 30 konkurser, 1 200 adressändringar och 400 ändringar i styrelser.

Med hjälp av Bisnodes företagsbevakning får du dagligen information, direkt till din mailkorg gällande de företag som du bevakar – Det ger dig möjlighet att agera i tid när förändringar sker gällande kreditbedömningarna.

Du får en samlad överblick i porföljvyn för den totala risken bland dina bevakade företag. Du kan även dela upp bevakningen i underportföljer som t.ex. kunder, leverantörer eller konkurrenter

Vårt avtal med Bisnode

Som medlem hos Förhandlat är du berättingad till en rabatt på 10% rabatt för företagsbevakningar från Bisnode

Om du köper större kvantiteter eller fler av Bisnodes tjänster som t.ex Informationsportalen InfoTorg eller kreditupplyssningar finns det möjligheter till större rabatter.

Kort om Bisnode

Europas största leverantör av smart data och analys

På Bisnode är vi nyfikna på vad som händer i vår omvärld och hur vi kan hitta lösningar som bidrar till samhällsutvecklingen. Samarbete och tillit genomsyrar allt vi gör.

Tillsammans med våra kunder tar vi varje dag både stora och små steg framåt och för det krävs det att vi har våra kunders tillit. På Bisnode tycker vi att det är lite extra viktigt att lyssna på våra kunder och deras behov, därför är det alltid kun

Billigare bevakning av företag!