10% rabatt på InfoTorg från Bisnode

Bisnode logo

Erbjudande från Bisnode

Få 10% rabatt på informationsportalen InfoTorg från Bisnode

Samla och ha all information på ett ställe

Bisnode InfoTorg vänder sig till dig eller dina anställda som fattar beslut i arbetet. För på informationsportalen InfoTorg har Bisnode samlat marknades bredaste utbud av högkvalitativ information, från över 100 stycken olika datakällor.

Det gör att du som beslutsfattare alltid har det rätta och bästa beslutsunderlaget, vilket sparar massor utav tid och minskar riskerna. På InfoTorg får du tillgång till kvalitetsäkrad information om personer, företag, fastigheter, fordon och juridik

Vår deal för informationsportalen InfoTorg

Som medlem hos Förhandlat är du berättingad till 10% rabatt för Bisnodes informationsportal InfoTorg.

Om du köper större kvantiteter eller fler av Bisnodes tjänster som t.ex kreditupplyssning eller företagsbevakning finns det möjligheter till större rabatter.

Kort om Bisnode

Europas största leverantör av smart data och analys

På Bisnode är vi nyfikna på vad som händer i vår omvärld och hur vi kan hitta lösningar som bidrar till samhällsutvecklingen. Samarbete och tillit genomsyrar allt vi gör.

Tillsammans med våra kunder tar vi varje dag både stora och små steg framåt och för det krävs det att vi har våra kunders tillit. På Bisnode tycker vi att det är lite extra viktigt att lyssna på våra kunder och deras behov, därför är det alltid kun

Sänk inköpspriset idag!