Företagsväxter

10% rabatt på växter till arbetsplatsen

Växter till kontoret är en investering för både kropp och själ

Gröna växter till kontoret är en investering som både skapar trivsel och välbehag. DEt finns mer skäl än trivseln varför man ska utforma gröna växtmiljöer på våra kontor. Människor påverkas positivt både fysiskt och psykiskt av växter.

Levande gröna växter på arbetsplatsen verkar lugnande och gör personalen mer harmonisk. Flertalet kända studier visar att växter har en stor påverkan hur ett kontor upplevs av både personalen men även besökare.

Beställ ett gratis växtinredningsförslag i dag!

Växtinredning kan se ut på många olika sätt. Det innebär allt brån designen på krukorna till ljudabsorberande växttavlor. Företagsväxter anpassar och kommer med förslag och idéer utifrån just ditt företag och dina förutsättningar.

Olika växter kräver olika typer av ljusförhållanden och tillsammans med dig kan deras duktiga växtinredare hitta just den lösningen som passar i era lokaler.

Vårt avtal med Företagsväxter

Gratis växtinredningsförslag – När du beställer ett gratis växtinredningsförslag kommer Företagsväxter ut till er arbetsplats och skickar sedan en gratis offert på de utvalda krukorna och växterna.

Du får alltid 10% rabatt på dina beställningar från Företagsväxter


Du kan även få fruktkorgar, läsk och frukostpaket till kontoret

Företagsväxter kan även leverera flertalet olika fruktkorgar, läsk och frukostpaket till kontoret, och du får som medlem hos Förhandlat 10% rabatt

Fler intressanta avtal