Qred hjärta

Förhandlat fortsätter att bredda utbudet av partnerskap och inleder nu ett samarbete med företagslångivaren Qred, och kan därmed erbjuda sina medlemmar fördelaktiga företagslån. Tillsammans kommer Förhandlat och Qred tillhandahålla erbjudanden åt Förhandlats medlemmar, så att de kan frigöra resurser som kan investeras i kärnverksamheten för att öka tillväxt och lönsamhet.

”Att vi kan erbjuda Förhandlats medlemmar ett bra erbjudande hos Qred, som är marknadsledande inom finansiering till småföretag, innebär att vi kommer ett steg längre i vår mission att hjälpa Sveriges småföretagare att öka tillväxttakten och lönsamheten” säger Henrik Lannge, Leverantörsansvarig på Förhandlat

Pandemin har inneburit stora påfrestningar för många småföretagare, som kämpar med låg omsättning och att få pengarna att räcka till. Under pandemin har efterfrågan på företagslån ökat som en naturlig lösning för att brygga gapet till dess att verksamheten åter kan stå på egna ben.

”Vi på Qred har som mål att hjälpa så många småföretagare som möjligt att växa sina verksamheter. Qred och Förhandlats verksamheter och gemensamma målsättningar lämpar sig därför mycket bra för ett partnerskap.” säger Helena Rissel, Partnerships Manager på Qred.

Om Förhandlat

Förhandlat är en enkel digital inköpsplattform som ger tillgång till förmånligare priser på vanliga tjänster och produkter för sina medlemmar. På bara två minuter kan företag registrera sig och aktivera avtal direkt. Tjänsten erbjuder redan över 40 olika avtal med leverantörer inom områden så som frakt, telefoni, resor, försäkringar, finansiella tjänster och betallösningar.

Om Qred

Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är nu Sveriges snabbast växande fintechföretag samt marknadsledande i Norden. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien och Belgien har Qred skapat fler än 5000 jobb. Deras egna, helautomatiserade kreditsystem gör det möjligt för dem att snabbt tillhandahålla företagare med det som behövs för dem att kunna växa sina verksamheter.

Christian Mörck
VD Förhandlat
Christian.Morck@forhandlat.se
0735 93 43 09

Helena Rissel
Partnerships Manager, Qred
helena.rissel@qred.com
0725 71 91 81

Förhandlat är en enkel digital avtal- och inköpsplattform som ger tillgång till förmånligare priser på vanliga tjänster och produkter för sina medlemmar. På bara två minuter kan företag registrera sig och aktivera avtal direkt. Avtalet aktiveras genom Förhandlat men själva köpet genomförs direkt hos leverantören.

Tjänsten erbjuder redan över 40 olika avtal med leverantörer inom områden så som frakt, telefoni, resor, försäkringar, finansiella tjänster och betallösningar.

Öppna konto