OKQ8 Bensinmack

OKQ8 och Förhandlat inleder samarbete för att erbjuda Förhandlats medlemmar tillgång till förmånliga priser på drivmedel och andra tilläggstjänster. För många småföretagare är transport med företagets eller egen privat bil en stor, men nödvändig, kostnad. Genom Förhandlats samarbete med OKQ8, skapas nu möjligheten att få tillgång till ett stort stationsnät över hela Sverige och samtidigt öka lönsamheten.

Vi är väldigt glada att kunna lansera detta samarbete med OKQ8, som är en av Sveriges starkaste varumärken inom drivmedel. Vi vet att detta är en stor kostnad för många av våra medlemmar och att då kunna erbjuda ett avtal med en aktör som OKQ8, känns särskilt bra, säger Christian Mörck, vd Förhandlat

Som ett av Sveriges största varumärken, erbjuder OKQ8 ett stort stationsnät som garanterar en närhet för kunden – var man än i landet befinner sig. Med ett företagskort från OKQ8 får man tillgång till Sveriges största stationsnät samt mycket bra förmåner på drivmedel och övriga produkter. Företagskorten fungerar på OKQ8, Volvo/Tanka och Eon-stationer. OKQ8 hjälper dig även att göra skillnad med en mångfald av hållbara drivmedel och energitjänster för olika behov så att du som kund kan göra skillnad här och nu och ställa om för en fossilfri framtid;

  • 1 000 laddplatser för elbilar över hela Sverige
  • Hyrbilar som körs på el, biogas och HVO100
  • Sveriges största nätverk för biogas med 71 stationer
  • Sveriges största nätverk av Neste MY Förnybar Diesel (HVO100)
  • Laddutrustning för hemmet och på arbetsplatsen

Vi ser fram emot att samarbeta med Förhandlat som vi upplever har ett nytänkande och modernt tillvägagångsätt, där kunden står i fokus. Förhandlat utmärker sig särskilt med sitt fokus på små- och medelstora företag där enkelhet är en otroligt viktig faktor, säger Ann Maurin, Account Manager, FleetCard OKQ8

OKQ8 har även utnämnts till branschvinnare i Sustainable Brand Index om Sveriges mest hållbara varumärke 2021.

Om Förhandlat

Förhandlat är en enkel digital inköpsplattform som ger tillgång till förmånligare priser på vanliga tjänster och produkter för sina medlemmar. På bara två minuter kan företag registrera sig och aktivera avtal direkt. Tjänsten erbjuder redan över 40 olika avtal med leverantörer inom områden så som frakt, telefoni, resor, försäkringar, finansiella tjänster och betallösningar.

Om OKQ8

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag och drivs av att, tillsammans med sina medlemmar och kunder, vara med och påverka hela samhällets omställning till en hållbar morgondag. OKQ8 har 743 stationer över hela landet och erbjuder produkter till industrier, sjöfart, verkstäder och jordbruk. OKQ8 satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmart elavtal, solpaneler och laddning för elbilar. 2012 gick OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S samman och bildade OKQ8 Scandinavia.

Christian Mörck
VD Förhandlat
Christian.Morck@forhandlat.se
0735 93 43 09

Ann Maurin
Account Manager, FleetCard OKQ8
ann.maurin@okq8.se
070 634 67 69

Förhandlat är en enkel digital avtal- och inköpsplattform som ger tillgång till förmånligare priser på vanliga tjänster och produkter för sina medlemmar. På bara två minuter kan företag registrera sig och aktivera avtal direkt. Avtalet aktiveras genom Förhandlat men själva köpet genomförs direkt hos leverantören.

Tjänsten erbjuder redan över 40 olika avtal med leverantörer inom områden så som frakt, telefoni, resor, försäkringar, finansiella tjänster och betallösningar.

Öppna konto