Förhandlats företagsförsäkringar

Sveriges bästa företagsförsäkring?

Med Förhandlats företagsförsäkringar får du ett komplett försäkringspaket för dig som företagare, som täcker allt du behöver om olyckan skulle vara framme, till ett mycket konkurrenskraftigt pris!

Förhandlats företagsförsäkringar är branschanpassade, prisvärda och framförallt säkra, för vi vet att inget företag är det andra likt! Vi har även kryddat försäkringarna med extraförmåner du får på köpet!

  • Spara över 40% på företagets försäkringspremie!
  • Få en gratis offert innan du går med i Förhandlat.
  • Branschanpassade företagsförsäkringar

Försäkringar för företag

F.A.Q | Företagsförsäkringar

Här finner du de vanligaste frågorna gällande våra företagsförsäkringar.

Vilket fraktavtal är bäst för

Välj bransch: ”Annan typ av verksamhet” och fyll i dina uppgifter – priserna kommer inte att stämma, men vi tar fram en offert baserat på dina uppgifter samt den SNI-kod ditt företag har registrerat.

Hur långtid tar det att få ett kundnummer hos DHL?

Företagsförsäkringar brukar vara ett paket av försäkringar. Det som vanligtvis omfattas är:

  • Egendomsförsäkring, gäller ifall verksamhetens tillgångar skadas.
  • Ansvarsförsäkring som ersätter vad du kan bli skyldig i skadestånd om någon blir skadad av dina produkter eller tjänster,
  • Rättsskyddsförsäkring som täcker advokatkostnader
  • Avbrottsförsäkring som ger ersättning för uteblivna intäkter vid driftstopp

Det kan även behövas ytterligare försäkringar t.ex. om ditt företag har en fastighet eller anställd personal eller om du vill ha extraskydd.

Vad är fraktdragande vikt?

Du som företagare ansvarar för att hantera alla de risker som din verksamhet medför. För att både skydda företagets ekonomi och framtid bör du ha en företagsförsäkring ifall något oförutsett skulle inträffa. Det är också bra att i god tid inför varje förnyelse eller vartannat år se över företagets försäkringsskydd.

Hur man räknar ut den fraktdragande vikten?

Företagsförsäkringar är i regel tidsbunda – vanligtvis ett år i taget. Du kan när som helst byta din försäkring innan din förnyelse – men den nya företagsförsäkringen börjar först att gälla när den gamla har gått ut.

Tillkommer det några kostnader hos leverantörerna?

Har du eller planerar du att ha anställda och är ansluten till ett kollektivavtal MÅSTE du teckna de avtalsförsäkringar som är avtalade i kollektivavtalet.

Du kan också frivilligt teckna avtalsförsäkringar utan att vara bunden till ett kollektivavtal men du är INTE skyldig att teckna några avtalsförsäkringar om du inte är bunden till ett kollektivavtal eller hängavtal.

För att ta del av avtalen, finns det några minimum krav på antal frakter på ett år?

Ja, försäkringspremier för försäkringar som du tecknat för din näringsverksamhet är normalt avdragsgilla.

Vad ersätter en ansvarsförsäkring?

Ansvarsförsäkringen för företag ersätter person- och sakskador som drabbar utomstående genom företagets verksamhet. Sakskadan kan exempelvis vara en skada på en bil, och vi ersätter då reparationskostnaderna för den.

Har du andra frågor, hör av dig

Tveka inte att höra av dig, vi försöker alltid återkoppla samma dag.