30 minuter kostnadsfri digital rådgivning och rabatterade priser

Digital rådgivning till ditt företag med iMarketing

Sen start har vi hjälpt kunder med marknadsföring på en rad plattformar såsom Facebook, Google, LinkedIn och Pinterest.

Vi har designat hemsidor åt små enmansföretag och jättar med hundratals miljoner i omsättning, och förhandlat fram lösningar för tredjepartslogistik, betallösningar och mycket mer.

Med oss kan ni bolla idéer, få strikta rekommendationer, eller be om smarta råd & tips helt kostnadsfritt. Vill ni ha en offert anpassad efter just era behov ordnar vi det.

Ni kanske har idéer på hur ni vill utveckla er befintliga verksamhet eller har ett helt nytt koncept på gång. Oavsett om det handlar om en produkt, tjänst, eller hela verksamheten hjälper vi på iMarketing gärna till.

Vi ger er tillgång till experter inom digital utveckling för företag som varit med om alla typer av situationer och utmaningar. Boka en tid med oss så ser vi vad vi kan göra för er!

30 minuter digital rådgivning kostnadsfritt med iMarketing

iMarketings experter erbjuder dig som är kund till Förhandlat.se 30 minuter kostnadsfri rådgivning om hur ni kan förbättras digitalt. Under dessa 30 minuter går vi igenom er hemsida, er digitala marknadsföring samt er Googleprofil.

Vi kommer visa er konkreta förbättringsmöjligheter som ni direkt kan åtgärda själva eller låta oss hjälpa er med, som sen kommer göra att ni som företag ger ett starkare intryck digitalt.

Fler intressanta avtal