Upp till 50% billigare hemleveranser med DHL

DHL Logo

Erbjudande från DHL

Ett av Sveriges bästa frakavtal som innefattar snabba och pålitliga hemleveranser – DHL Home Delivery

Pålitliga hemleveranser på dina villkor

För att möta dina och konsumenternas krav på snabba och pålitliga e-handelstjänster har DHL Freight utvecklat e-handelstjänster mot privatpersoner såväl inrikes som utrikes.

Hemleveranser för större varor med flexibla tillval som kvällsleverans, inbärning och bortforsling av gammal vara. Föraren ringer dessutom alltid 30 minuter innan leverans.

Med DHL Freight får du tillgång till ett rikstäckande nätverk med högkvalitet och full spårbarhet vilket ger dig möjligheten att ge dina kunder en ännu bättre och snabbare service.

Förhandlats avtal för DHL Hemleveranser

*Aktuellt drivmedelstillägg tillkommer på alla priser
*Stortstads- och ortstillägg tillkommer på alla priser, storstadstillägget gäller dock endast i Stockholm och Göteborg.
*Upphämtning är möjlig samma dag om bokning av upphmtning sker senast kl 13.00.

Ha i åtanke att ortstillägget är föränderligt. Ni ser det slutgiltiga priset när ni förberede en frakt i bokningssystemet.

Om du redan är kund hos DHL behöver vi göra en kontroll med DHL innan ni ansöker.

Vänligen skicka både ert kundnummer och organisationsnummer till info@forhandlat.se så återkommer vi så fort vi fått svar från DHL

Kort om DHL Freight

FRAKTEXPERTER NÄRA DIG

DHL Freight hjälper företag varje dag att skicka allt från små, personliga paket till att leverera stora, tunga sändningar. 

Det är vår styrka, oavsett storleken på ditt företag, om du skickar gods inom Sverige eller internationellt, behöver en unik lagerlösning eller få fram ditt mässgods i tid, kan vi alltid hitta en transportlösning som är anpassad efter ditt transportbehov.

Billigare frakt redan idag!