KASSALÖSNINGAR

Spara 10 % på färdiga kassapaket

Helhetslösningar för ditt företag på kassasystem från MoreFlo

Som kund hos Förhandlat har du möjligheten att ta del av en attraktiv helhetslösning som innefattar alla MoreFlos kassasystem, butiksbetalning och onlinebetalning.

 

Förhandlats kunder får 10% rabatt på deras färdiga kassapaket som gör att du snabbt kan komma igång med din försäljning. Koppla smidigt samman din kassa med deras onlinelösningar för att utöka er försäljning via nätet.

MoreFlo ser till att ditt kassa- och betalsystem blir det bästa hjälpmedlet. Här hanteras dina pengar, underlag för verksamhetens redovisning skapas och självklart hjälper systemet dig och din personal att sköta jobbet på ett smidigt och effektivt sätt. Deras mission, och det vi brinner för, är att hjälpa dig att bli ännu mer framgångsrik. MoreFlo växer med dig och du kan bygga ut systemet med många smarta funktioner och lösningar, både för försäljning i fysisk butik eller olika form av försäljning på internet.

Vårt avtal med MoreFlo:

MoreFlo Start – Enkelt kassasystem för Iphone och Ipad

MoreFlo Start är den perfekta lösningen för dig som är i behov av ett mycket enkelt kassasystem där du snabbt kan komma igång och ta betalt. MoreFlo Start är en app för iPhone och iPad som ger dig ett smidigt sätt att ta betalt med kort, Swish och kontanter. När du använder MoreFlo Start betalar du inga fasta månadskostnader utan endast en låg kortinlösenavgift på 0,99 %. Denna kostnad är 46 % lägre än med iZettle.

MoreFlo 220 – Deras mest populära kassasystem

MoreFlo 220 är MoreFlos mest populära kassapaket och passar dig som vill ha bästa möjliga kassasystem till ett rimligt pris. I paketet ingår allt du behöver för att börja ta betalt – en kraftfull kassadator med inbyggd touchskärm, kvittoskrivare, kassalåda, kontrollenhet, streckkodsläsare och integrerad kortterminal. Support och licenskostnad ingår i månadskostnaden.

Kostnad som kund hos Förhandlat 629 kr / mån  (ord. pris 699 kr/mån)

 

Praktisk information och förtydliganden:

Du behöver INTE byta affärsbank utan kan behålla den bank du har idag.

Kassasystemen är inte bundna till deras Kortinlösensavtal, kontakta Förhandlat för att se över ditt Kortinlösen i samband med köp av kassasystem.

Läs mer på https://www.moreflo.com/forhandlat/?

Bli kund och få tillgång till över 30 eftertraktade rabattavtal

Vi aktiverar avtalen som är mest intressanta och ger er storkundsrabatt.

Spara tid och pengar på dina inköp, och fokusera på din kärnverksamhet

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi hjälper dig gärna att räkna ut hur mycket du kan spara