Mässprodukter 10% rabatt på utvalda produkter

rollupkungen logo

Erbjudande från Rollup-kungen

10% rabatt på banderoller, beachflaggor och bildbyten hos Rollup-Kungen

Hitta mässprodukterna du behöver hos Nordens största tillverkare av mässmaterial

Rollup-Kungens vision är att kunna erbjuda ett brett sortiment av prisvärda produkter för mässor, events, varumärkesexponering och reklam. För att kunna erbjuda detta arbetar de långsiktigt med leverantörer håller ett stort eget lager, arbetar ständigt med effektivisering och uppgraderar deras maskinpark.

Rollup-Kungens ledord:

  • Trovärdighet Vi garanterar prisvärda produkter från vår svenska produktion. Vår målsättning är att kunderna ska känna sig trygga med bemötande, produkt, pris och leverans.

  • Servicemedvetenhet Vi vill erbjuda lösningar som motsvarar kundens förväntningar och behov. För oss är god service något som går hand i hand med nöjda kunder.

  • Engagemang Med vår personal som den viktigaste tillgången vill vi finnas för våra kunder. Vi vill jobba långsiktigt, både när det gäller relationer och vår miljö.


Vårt avtal med Rollup-Kungen

  • 10% rabatt när du beställer mässprodukter som banderoller, beachflaggor eller gör bildbyten!

Kort om Rollup-kungen

Redan 2007 öppnade vi portarna till en av Sveriges största onlinebutiker för event- och mässprodukter. Vi strävar efter att trycka och slutmontera de flesta produkter vi säljer, allt för att kunna hålla låga priser och erbjuda snabba leveranser. Vi är stolta över att vara en av få fabriker, i vår storlek, med omfattande och egen tillverkning i Sverige.

Syns ditt företag tillräckligt?