500kr rabatt på stöldmärkningsprodukter från SmartDNA

SmartDNA logo

Erbjudande från SmartDNA

Upp till 500 kr rabatt på stöldmärkningsprodukter från SmartDNA

Tydlig minskning av inbrott och stölder med hjälp av SmartDNA

Den bästa skadan är den som aldrig inträffat. Därför arbetar SmartDNA ständigt med att öka tryggheten i samhället på olika sätt. MärkDNA, även kallat SmartDNA, är en ny metod att märka stöldbegärliga ägodelar med, och som kompletterar andra brottsförbyggande åtgärder rekommenderade av polisen.

Efter testar i bland annat Stockholm har polisen märkt en tydlig minskning av inbrott och stölder när bostaden eller kontoret är märkt med DNA

Förhandlats avtal med SmartDNA

– Large SmartDNA Spray inkl. dekaler och skyltar 5.400 kr ex moms (ord; 5.900 kr)
– Medium SmartDNA Spray inkl. dekaler och skyltar
3.400 kr ex moms (ord; 3.900 kr)
– Large SmartDNA Spray inkl. dekaler och skyltar
2.200 kr ex moms (ord; 2.400 kr)

– Utöver SmartDNA för verktyg, maskiner, datorer finns det även märkning för cykel, hem, båtmotor, mc, atv, snöscoter där du som medlem får 20% rabatt

Varför SmartDNA

Alla SmartDNAs produkter är starkt brottsförebyggande och ger en unik identitet till dina föremål.
Unika koder

Det finns stöldskyddsmärkning och så finns det stöldskyddsmärkning. SmartDNA® märkDNA innehåller speciellt framtagen DNA.

Förebygger brott

SmartDNA® märkDNA binder kriminella till brottsplatsen. Smart Protection ISR innebär direkt identifiering av dina saker

Internationellt spårbar

Alla DNAkoder registreras och lagras i vår ISO-certifierade internationella databas. Det gör det möjligt att spåra produkterna över hela världen.

SMARTDNA®

SmartDNA® och märkDNA rekommenderas av den svenska polisen, larmtjänst och försäkringsbolagen. Det är ett effektivt sätt att förebygga stölder och inbrott på. Smart Protection ISR är ett välbeprövat koncept med 36 års erfarenhet

Kort om SmartDNA

Kompetent och pålitlig försäljning

SmartDNA® är världsledande inom märkDNA och produkten tillverkas av Applied DNA Sciences (ADNAS). Det som särskiljer SmartDNA® från andra produkter är att vi använder unika DNA koder som produceras av framstående forskare och säkerhetspersonal.

Dessutom har vi ett eget laboratorium och Internationell ISO-certifierad databas. Våra Smart Protection produkter innehåller patenterad synlig och osynlig märkning och har visat sig effektiv i över 36 år, med 14 miljoner märkta objekt världen över ser vi till att du har den bästa stöldmärkningen för att skydda dina objekt. Vad du än vill skydda, har vi rätt produkt för dig.

Skydda ditt företags ägodelar!